Företag

Kundens behov är alltid utgångspunkten i mitt kreativa arbete. Tillsammans går vi igenom förutsättningar, önskemål och krav. Jag ställer frågor som leder mig till den stil Ni söker för just Ert företag. Jag håller kontinuerlig kontakt med Er och Ni har möjlighet att påverka hela idéprocessen. Min uppgift är att vara länken mellan Er smak och det verkliga resultatet. Kommunikation är nyckelordet, det är faktiskt det allra viktigaste för att få alla att trivas.

Era behov och mina idéer ger Er en optimal och kostnadseffektiv lösning.

Välkommen att maila eller ringa mig för offert.

Företagspresenter

Vi anpassar oss och tar fram förslag på presenter efter era önskemål. Har ni inga önskemål utan en budget och antal presenter så tar vi fram kreativa lösningar utefter det. Bland våra kunder finns bland andra Halmstads kommun och Region Halland, Konstklubbar, Scouterna och företag i hela länet.

Kontakta oss för offert och förslag till info@mejeri1.se eller Camilla på telefon 076-006 66 21

PRISER

För oss är det viktigaste att alla projekt skräddarsys efter varje enskilt företag. Välkommen att maila oss på info@windesignab.se för offert.

PORTFOLIO

Många vill gärna se resultat från tidigare projekt men med hänsyn till kunden publicerar vi aldrig namn eller bilder på kunder och det färdiga resultatet.

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå